avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Cass la venitul din inchiriere
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Cass la venitul din inchiriere

Buna ziua, ma puteti ajuta, va rog, in urmatoarea situatie? In anul 2020 am inchiriat apartamentul in scop turistic, pe o perioada de 2 luni. Pe intreg anul am fost sub plafon ptr plata CASS, dar pe cele 2 luni ma incadrez. Cei de la ANAF imi spun ca trebuie sa platesc ptr 2 luni dar in instructiunile ANAF se mentioneaza venitul anual. Cum este legal? Multumesc.
Ultima modificare: Joi, 21 Decembrie 2023
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Plata contributii pentru inchiriere garsoniera in scop turistic flavius1980 flavius1980 Buna ziua! As dori sa inchiriez in scop turistic o garsoniera aflata in Bucuresti, Sector 2. Va rog sa ma ajutati cu cateva informatii: 1. O persoana ... (vezi toată discuția)
Inchiriere in scop turistic ComN ComN In apartamentul de 2 camere decomandate in care locuiesc doresc ca una dintre cele doua camere sa le inchiriez vara in scop turistic. Ca totul sa fie in regula ... (vezi toată discuția)
Datorez cass pe norma de venit daca sunt salariat ? pedro26 pedro26 Buna ziua! Sunt persoana fizica (PF nu PFA) si detin un apartament pe care il inchiriez in scop turistic. Am declarat activitatea la ANAF, Norma de venit ... (vezi toată discuția)