avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1161 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Am lucrat pe vas de croaziera
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Am lucrat pe vas de croaziera

Va salut!
Am lucrat pe vas de croaziera la o companie care are sediul in Basel, deci, contract elvetian. Am muncit pentru aceasta companie 3 sezoane si in momentul de fata sunt in tara, contarctul s-a incheiat si intre timp mi-am gasit un alt job in tara. Intrebarea mea este daca exista posibilitatea de a recupera taxele contribuite catre statul elvetian si daca da, dupa cat timp pot depune dosarul si cum functioneaza. Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 21 Decembrie 2023
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Recuperare taxe elvetia mariamargareta mariamargareta am lucrat la o companie de croaziere trei ani cu contract de 8 luni si as dori sa stiu cum I-mi recuperez taxele ,aceasta companie are sediul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sunt angajat cu contract pe perioada nedeterminata ... AndreiPrV AndreiPrV Buna ziua, sunt angajat cu contract pe perioada nedeterminata in Basel Elvetia, lucrez pe vase de croaziera. Ma intereseaza faptul daca se pot recupera taxele ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxe platite statului italian Lovely777 Lovely777 Buna seara, Am lucrat pentru o companie italiana pe vase de croaziera si am platit lunar timp de 3 ani taxe pentru sanatate si pensie statului italian.Vreau ... (vezi toată discuția)