avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1156 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, sunt angajat cu contract pe perioada ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, sunt angajat cu contract pe perioada nedeterminata ...

Buna ziua, sunt angajat cu contract pe perioada nedeterminata in Basel Elvetia, lucrez pe vase de croaziera. Ma intereseaza faptul daca se pot recupera taxele platite catre stat, cum se procedeaza in alte tari de exemplu Germania, Austria. Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: AndreiPrV , utilizator 13:19, 13 Mai 2021
Catre care stat?
Catre Elvetia.

Cornel Vasile a scris:

Catre care stat?

Vedeti daca va ajuta acest link
[ link extern ]

Nu se ocupa cu recuperarea taxelor, am sunat. Multumesc oricum.
Cornel Vasile a scris:

Vedeti daca va ajuta acest link
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am lucrat pe vas de croaziera roberttttt0710 roberttttt0710 Va salut! Am lucrat pe vas de croaziera la o companie care are sediul in Basel, deci, contract elvetian. Am muncit pentru aceasta companie 3 sezoane si in ... (vezi toată discuția)
Somaj pentru romanii cu contract elvetian monykayka monykayka Buna ziua. Lucrez pe vase de croaziera pe Dunare( nu pe mare ) si am contract elvetian. Catre statul elvetian platesc toate taxele si contributia pentru ... (vezi toată discuția)
Abuz in serviciu de catre manager FabianConstantin FabianConstantin lucrand pe vapoare de croaziera ruta Budapesta-Amsterdam,in care cel putin 7 zile suntem numai pe teritoriu German,pe langa faptul ca lucram peste 12 ore pe zi ... (vezi toată discuția)