avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 441 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... COASIGURARE Acum 13 ani , m-am cunoscut cu o femeie ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

COASIGURARE Acum 13 ani , m-am cunoscut cu o femeie divorțată, ...

COASIGURARE
Acum 13 ani , m-am cunoscut cu o femeie divorțată, și de atunci suntem împreună, dar nu suntem căsătoriți oficial. Din căsătorie, femeie are un băiat. Stăm la același adresă.
Nu de mult am pierdut locul de muncă. Fiul, poate să mă pună să fiu coasigurat, până ce găsesc un loc de muncă ?
Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:48, 23 Decembrie 2023
Nu va poate lua coasigurat, nu e fiul dvs.
Soţul, soţia şi părinţii fără venituri proprii, aflaţi în întreţinerea unei persoane asigurate pot fi coasiguraţii acestora

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine beneficiaza de asigurare cass gabriela06072002 gabriela06072002 Buna ziua. Recunosc ca imi este o oarecare jena pentru intrebarea care urmeaza s-o pun. De asemenea recunosc ca nu cunosc legislatia in domeniu. Dar imi aduc ... (vezi toată discuția)
Buna seara,pot fi coasigurata de catre iubitul meu desi nu suntem ... Mihaela Anca Dumitru Mihaela Anca Dumitru Buna seara,pot fi coasigurata de catre iubitul meu desi nu suntem căsătoriți dar stam împreună si avem un copil împreună,? (vezi toată discuția)
Asigurarea medicala sorina_h2004 sorina_h2004 Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca in calitate de tutore si mama pot beneficia de asigurarea medicala a baiatului meu (19 ani) care are handicap grav ... (vezi toată discuția)