Buna seara,
Am o întrebare legată de planificarea concediilor de odihna pe anul 2024: până anul acesta programarea s-a făcut individual, dar pt anul viitor salariații nu mai doresc sa își ia tot concediul odată astfel că s-au hotărât că programarea sa se facă fractionat. Întrebarea este: planificarea se face doar pe cele 10 zile neîntrerupte, restul zilelor luandu- se pe baza de cereri de concediu sau trebuie făcută pe cele 10 neîntrerupte+ celelalte 10 sau 11.Adica in planificare pot fi doar cele 10 neîntrerupte? Mulțumesc. Aștept răspunsul dvs.
Programarea se face pentru intreg anul , iar in cazul in care programarea concediilor se face fractionat, angajatorul este obligat sa stabileasca programarea astfel incat fiecare salariat sa efectueze intr-un an calendaristic cel putin 10 zile lucratoare de concediu neintrerupt.
Astfel, CO poate fi programat in mai multe perioade, dar una singura trebuie sa fie de cel putin 10 zile lucratoare de concediu neintrerupt.
Concediul
edwe69
de 1 an lucrez la un service,am o vechime de 12 ani in campul muncii iar acum a venit perioada concediilor. patronul spune ca ne da 7 zile lucratoare este ... (vezi toată discuția)
Co
anymaryh
Buna ziua!
Imi puteti spune , va rog, in cazul concediului de odihna, anagajatii nu doresc sa ia cate 10 zile odata din co, cum prevede codul muncii (cel ... (vezi toată discuția)