avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1376 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Noile grile salarizare invățământ
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Noile grile salarizare invățământ

Bună seara. In noile grile de salarizare a personalului didactic auxiliar din invățământ la funcția instructor de educatie extrașcolară s-au modificat gradele, in sensul ca in vechile grile erau: Debutant, Gradul III, Gradul II și gradul I iar in noua grila apare: Debutant, Gradul II, Gradul I și Gradul I A. Eu am fost pe vechea grilă la Gradul I, maxim. In noua grilă mă incadrez la nou apărutul I A, care este maxim, sau la Gradul I din noua grila care ar fi al II-lea după vechea grilă? Mi s-a spus că e o gradatie nouă și trebuie examen de promovare. Dar in noua grilă apare o ciudățenie. La instructor de educație extrașcolară S (studii superioare de lungă durată) apar gradele așa cum v-am explicat, Debutant, Gradul II, Gradul I și Gradul I A. La instructor de educație extrașcolară SSD (studii superioare de scurtă durată) apar cum era in vechea grilă, Debutant, Gradul III, Gradul II și Gradul I, iar la instructor de educație extrascolară M (studii medii) apare ca la instructor de educație extrașcolară S, respectiv Debutant, Gradul II, Gradul I și Gradul I A. Deci, care ar fi realitatea? Mulțumesc anticipat!
Ultima modificare: Miercuri, 3 Ianuarie 2024
skywalker73, utilizator

Alte discuții în legătură

Salarizare instructor de educatie extrascolara ornelia ornelia sunt instructor de educatie extrascolara 1A,cu o vechime de 19 ani in campul muncii,in 2010 am absolvit Facultatea de Psihologie la SSD si as dori sa stiu care ... (vezi toată discuția)
Salariu administrator retea scolara ss valiflo valiflo Care este salariul de incadrare in cazul unui admin de retea scolara generala cu studii superioare? Am gasit o grila de salarizare pentru didactic auxiliar, ... (vezi toată discuția)
Grila de salarizare in invatamant conf legii 221/2008-completare steluta bz steluta bz Intrucat prin Hotarare Judecatoreasca s-a dispus recalcularea salariilor in invatamant conform Legii 221/2008, incepand cu 01.10.2008 pana la 31.12.2009, iar ... (vezi toată discuția)