Bună seara. In noile grile de salarizare a personalului didactic auxiliar din invățământ la funcția instructor de educatie extrașcolară s-au modificat gradele, in sensul ca in vechile grile erau: Debutant, Gradul III, Gradul II și gradul I iar in noua grila apare: Debutant, Gradul II, Gradul I și Gradul I A. Eu am fost pe vechea grilă la Gradul I, maxim. In noua grilă mă incadrez la nou apărutul I A, care este maxim, sau la Gradul I din noua grila care ar fi al II-lea după vechea grilă? Mi s-a spus că e o gradatie nouă și trebuie examen de promovare. Dar in noua grilă apare o ciudățenie. La instructor de educație extrașcolară S (studii superioare de lungă durată) apar gradele așa cum v-am explicat, Debutant, Gradul II, Gradul I și Gradul I A. La instructor de educație extrașcolară SSD (studii superioare de scurtă durată) apar cum era in vechea grilă, Debutant, Gradul III, Gradul II și Gradul I, iar la instructor de educație extrascolară M (studii medii) apare ca la instructor de educație extrașcolară S, respectiv Debutant, Gradul II, Gradul I și Gradul I A. Deci, care ar fi realitatea? Mulțumesc anticipat!