avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 375 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii salarizare instructor de educatie extrascolara
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

salarizare instructor de educatie extrascolara

sunt instructor de educatie extrascolara 1A,cu o vechime de 19 ani in campul muncii,in 2010 am absolvit Facultatea de Psihologie la SSD si as dori sa stiu care este noul meu salariu de incadrare conform studiilor..va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters136493 , utilizator 21:14, 18 Decembrie 2011
In Legea 63/2011,Anexa 3bnu apare decat instructorul de educatie extrascolara cu st. medii si cu un salariu max. de 839lei,ceea ce inseamna ca pt. aceasta functie nu este nevoie de studii superioare si in consecinta nu veti putea fi promovat in functie prin absolvirea unei institutii de invatamant superior in specialitatea postului.
Doamna Liliana Gîngă, la solicitarea dumneavoastră adresată MECTS,  vă facem cunoscut că trebuie să vă adresați Inspectoratului Școlar Județean Neamț pentru clarificare. MECTS a transmis tuturor inspectoratelor școlare circulara nr. 1102/DGEFRU/07.09.2011, împreună cu adresa nr. 12.656/2011 a MMFPS cu privire la asimilarea din punct de vedere al salarizării a  funcției didactice auxiliare de instructor de educație extrașcolară cu nivel de studii superioare de lungă durată, respectiv de scurtă durată cu funcția de instructor - animator cu nivel de studii superioare de lungă durată, respectiv de scurtă durată din Anexa nr. II lit. A pct. 6 nr. crt. 5, respectiv nr. crt. 11 la Legea - cadru nr. 284/52010. Vă transmitem atașat circulara și adresa de la MMFPS.

Director George Ghelmez
Direcția Resurse Umane
MECTS

in urma acestui rapsuns de la Bucuresti,am depus cerere la inspectoratul scolar pe data de 20.11.2011..si nici la aceasat ora nu mi a venit un raspuns.......sincer ma gandesc ca nici d na jurist nu stie mai exact unde sa ma incadreze
mergeti in audienta la inspectorat, compartimentul "Resurse umane"
Daca exista "dezlegare"de la Minister pt. echivalarea acestor functii,atunci ar trebui sa fiti promovat in cf. cu prevederile art.4(4),din Lg.63/2011;" Promovarea personalului didactic auxiliar pe funcţii, grade sau trepte profesionale se face potrivit reglementărilor legale în vigoare aplicabile personalului angajat cu contract de muncă,respectiv potrivit dispoziţiilor art. 26 din Legea-cadru nr. 284/2010 şi ale art. 4 din anexa nr. I cap. II lit. L din Legea-cadru nr. 284/2010.",adica instructor -animator gradul.III,st. superioare...ca fiind functia imediat superioara gradului de instructor-animator debutant st. sup.
Asteptati macar cele 30 de zile in care normal ar trebui sa primiti un raspuns,daca nu va parvine,asa cum spune si Elena,trebuie sa mergeti personal la ISJ pt. clarificare.

Alte discuții în legătură

Noile grile salarizare invățământ skywalker73 skywalker73 Bună seara. In noile grile de salarizare a personalului didactic auxiliar din invățământ la funcția instructor de educatie extrașcolară s-au modificat ... (vezi toată discuția)
Promovare în funcþie elena_87 elena_87 Bună ziua ! Colega mea a promovat cu examen de licentă facultatea de ªtiinţe Juridice şi Administrative. A fost încadrată ca secretar I/A cu studii ... (vezi toată discuția)
Ciclul i bologna claudialiliana claudialiliana In anul 2009 am terminat facultatea de Marketing si am fost incadrata cu SSD ( didactic auxiliar), in octombrie 2010 am plecat in concediu crestere copil, de ... (vezi toată discuția)