avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1198 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Societatea noastra va emite in e-factura?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Societatea noastra va emite in e-factura?

Societatea noastra emite facturi la bon fiscal pentru parteneri persoane juridice.

Aceste facturi se vor declara incepand cu 01.01.2024 in e-factura?
Cum procedez pentru a nu dubla veniturile declarate la ANAF?
Ultima modificare: Joi, 4 Ianuarie 2024
monica marin, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 12:04, 5 Ianuarie 2024
Pt bonurile pt care trebuie sa faceți factura, se declara în e factura
in acest caz se dubleaza in declararea la anaf si veniturile si tva-ul. nu stiu cum sa procedez sa respect legea si sa nu declar eronat.
urmeaza sa ne dumirim in perioada urmatoare, dar sigur nu se dubleaza, factura se plateste cu numerar, card sau op si unele deloc. Pe anaf ii intereseaza sa fie inregistrate facturile si la emitent si la beneficiar
dvs trimiteti facturile si se calculeaza tva la ce incasati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata card emitere bon fiscal? LazarAlinaMihaela LazarAlinaMihaela Buna ziua, am un coafor si am avut o \\\\\\"mica problema\\\\\\" cu un client. Practic domnul a achitat cu cardul acum o saptamana plata unor servicii care ... (vezi toată discuția)
Bon fiscal la plata cu cardul? calin_paula calin_paula Buna ziua! Am si eu o nedumerire. La plata unei facturi cu cardul trebuie emis si bon fiscal?Nu se dubleaza plata? Daca da cum il inregistrez in contabilitate? ... (vezi toată discuția)
Avans / plata partial factura persoane fizice raku_cmr raku_cmr Buna ziua, Cum procedez in cazul persoanelor fizice pentru a incasa un avans sau plata partiala a unei facturi anterior emise. Emit un bon cu un articol, ... (vezi toată discuția)