avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Ce tip de firma este corecta fiscal in paralel cu ICC?
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Ce tip de firma este corecta fiscal in paralel cu ICC?

Ce tip de firma este corecta fiscal in paralel cu perioada indemnizatie crestere copil? E vorba de ultimele 6 luni din aceasta perioada, administrator persoana in maternitate ce beneficiaza de indemnizatie.
Firma ar fi cod CAEN 7112 - activitati de inginerie si consultanta tehnica.
Intre urmatoarele:
1. Micro SRL, in care sa fiu administrator si angajat ( cu salariu in limita plafon legal de 8 indemnizatii minime anual)- se potriveste pentru 7112?
2. SRL, ca administrator si prestator servicii (fara angajati)
Precizez ca tot persoana in maternitate furnizeaza aceste servicii.
Ultima modificare: Duminică, 7 Ianuarie 2024
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Ce venituri pot obtine corect din activitate firma in perioada ccc? Michelle_sellis Michelle_sellis Ce venituri pot obtine corect din activitate firma in perioada indemnizatie crestere copil? E vorba de ultimele 6 luni din aceasta perioada. Firma ar fi cod ... (vezi toată discuția)
Este obligatoriu acordarea salariului minim de 4000 lei? lore_singeorzan lore_singeorzan SRL cu codul CAEN de activitate principala 7112 \"Activitati de inginerie si consultanta tehnica legate de acestea\" presteaza servicii de SSM, PSI, MEDIU, ... (vezi toată discuția)
Oug 114 art. 66 cosminsalagean cosminsalagean Daca o firma are codul caen 7112 ( activitati de inginerie si consultanta tehnica legate de acestea ), iar domeniul de activitate este proiectarea tevilor unei ... (vezi toată discuția)