avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 967 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... declaratii fiscale 2010 - pfa traduceri
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

declaratii fiscale 2010 - pfa traduceri

Buna ziua,

Conform titlului, va rog sa-mi spuneti ce declaratii fiscale trebuie depuse anul acesta pentru Pfa traducatorsi pana cand...Va multumesc.

O zi buna tuturor. :(

Alte discuții în legătură

Ce declaratii trebuie sa depun si pana cand? catalinachirilov catalinachirilov buna ziua anul in iulie 2013 mi-am facut PFA (am accesat fondurile europene pe apicultura mas 112) , mentionez ca nu am facut nici o vanzare doar achizitiile ... (vezi toată discuția)
Declaratii pfa nicotorok nicotorok Buna seara, Am infiintat de curand un PFA , intentionez sa-mi tin singura evidenta contabila dar nu stiu de unde sa incep.puteti sa-mi spuneti cu ce sa incep? ... (vezi toată discuția)
Obligatii fiscale pe anul 2010 pentru pfa snow_white snow_white Va rog frumos sa imi spuneti care sunt obligatiile fiscale pentru PFA pe anul 2010. Ce declaratii trebuie depuse, ce taxe trebuie platite si pana la ce data? ... (vezi toată discuția)