avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1036 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Declaratii pfa
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Declaratii pfa

Buna seara,
Am infiintat de curand un PFA , intentionez sa-mi tin singura evidenta contabila dar nu stiu de unde sa incep.puteti sa-mi spuneti cu ce sa incep? ce declaratii trebuie depuse pt un PFA?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 20:04, 14 Decembrie 2015
Pai ati depus in maxim 15 zile de la infiintare declaratiile 220 si 600? Cam atat in acest an. In anul urmator va trebui sa depuneti declaratia 200.
da, am depus.
unde as putea gasi mai multe detalii despre pfa-uri, declaratii, registre? o lege sau o O.G?

va multumesc!
Pentru asta cititi noul cod fiscal care va intra in vigoare de la 1 ianuarie 2016 de la art. 67 incolo.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa declarații d220, d600 nedepuse la timp GhitaB27 GhitaB27 Bună dimineața! Sunt PFA din octombrie 2013. Nu am plătit contabil și se pare că singur nu mi-a ieșit deloc bine. Am aflat de pe ... (vezi toată discuția)
Declaratii pfa fara tva Stela Chermeleu Stela Chermeleu Buna ziua, ati putea sa-mi spunei si mie ce declaratii trebuie depuse in cazul in care sunt PFA fara TVA? Sau macar unde sunt afisate? Multmesc (vezi toată discuția)
Declaratii pfa cod caen 5920 dara25 dara25 Buna ziua, As aprecia daca ma poate ajuta cineva cu mai multe informatii. S-a infiintat anul trecut un PFA pe codul respectiv, PFA cu norma de venit. Ce ... (vezi toată discuția)