avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 965 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Declaratii PFA fara TVA
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Declaratii PFA fara TVA

Buna ziua, ati putea sa-mi spunei si mie ce declaratii trebuie depuse in cazul in care sunt PFA fara TVA? Sau macar unde sunt afisate? Multmesc
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:25, 23 Ianuarie 2017
Daca ati infiintat pfa-ul anul trecut si ati optat sa fiti impozitat pe venitul real si sa completati registrul jurnal de incasari plati, in acest pana pe 25 mai o sa depuneti declaratia 200 pentru anul trecut.
Daca venitul estimat pentru anul 2017 il considerati a diferi cu mai mult de 20% fata de cel realizat efectiv anul precedent, pana la finalul lunii ianuarie sa depuneti declaratia 220 odata cu declaratia 200.
Pana la finalul lunii ianuarie mai depuneti si declaratia 600 pentru contributia la pensie.
Declaratiile si cu instructiunile de completare le puteti descarca de la adresa [ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa dupa infiintare florinf69 florinf69 buna seara, sunt florin si vreau sa fac un PFA, ma ocup cu obiecte hand-made. am studiat primii pasi pentru infiintare, m-am lamurit. dar dupa ce am ... (vezi toată discuția)
Pfa taxi genia genia am pfa activitate taxi impozitare sistem real,in 2011 nu am completat nici un registru si nu am platit nimic,nici declaratia 220 nu am depus,ce este de facut ... (vezi toată discuția)
Pfa declarații d220, d600 nedepuse la timp GhitaB27 GhitaB27 Bună dimineața! Sunt PFA din octombrie 2013. Nu am plătit contabil și se pare că singur nu mi-a ieșit deloc bine. Am aflat de pe ... (vezi toată discuția)