avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... pfa taxi
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

pfa taxi

am pfa activitate taxi impozitare sistem real,in 2011 nu am completat nici un registru si nu am platit nimic,nici declaratia 220 nu am depus,ce este de facut mai pot depune declaratia acum?exista amenda ceva? Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 23:05, 31 Ianuarie 2012
D 220 pt.anul 2011 nu ati depus-o?
Completati registrul de incasari si plati si depuneti D 220 pt.anul 2012 si D 200 pt.anul 2011 pana pe 25.05.2012.
Rectific -D 220 pt.anul 2012 o depuneti in cazul in care astazi nu ati optat pt impozitarea la norma de venit.
Ultima modificare: Marți, 31 Ianuarie 2012
Contabilitate sector 4 evoCONTA, Contabil
In Instructiunile de completare ale Declarației 220 (OMEF 2371/2007) se prevede ca se depun de către:

— contribuabilii care încep o activitate în cursul anului fiscal, în termen de 15 zile de la data producerii evenimentului;
— contribuabilii care în anul anterior au realizat pierderi și cei care au realizat venituri pe perioade mai mici decât anul fiscal, precum și cei care, din motive obiective, estimează că vor realiza venituri care diferă cu cel puțin 20% față de anul fiscal anterior, odată cu declarația privind venitul realizat;
— contribuabilii care determină venitul net pe bază de norme de venit și care au optat pentru determinarea venitului net în sistem real, odată cu cererea de opțiune, până la data de 31 ianuarie a anului fiscal.

Nu va incadrati aici? De cand sunteti PFA? In 2011, aferent anului 2010 nu ati depus declaratia?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa - declaratiile 200 si 220 impreuna? wasssu wasssu Am depus declaratia 200 fara 220 si mi-a venit impunere de plata pentru venitul anticipat pentru sumele din declaratia 200? Se mai poate face ceva sa schimb, ... (vezi toată discuția)
Declaratia 220-privind venitul estimat diana20 diana20 Buna ziua, am un PFA prin care imi desfasor activitatea de Taximetrist. Functionez din 2003, iar pana acum am platit impozitul forfetar.Acum 2 saptamani mi s-a ... (vezi toată discuția)
Declaratii pfa didaniela didaniela buna ziua, am un pfa infiintat anult trecut in luna aprilie, anul acesta mai trebuiesc depuse declaratii pana la un termen anume? multumesc frumos! (vezi toată discuția)