am pfa activitate taxi impozitare sistem real,in 2011 nu am completat nici un registru si nu am platit nimic,nici declaratia 220 nu am depus,ce este de facut mai pot depune declaratia acum?exista amenda ceva? Multumesc anticipat
D 220 pt.anul 2011 nu ati depus-o?
Completati registrul de incasari si plati si depuneti D 220 pt.anul 2012 si D 200 pt.anul 2011 pana pe 25.05.2012.
Rectific -D 220 pt.anul 2012 o depuneti in cazul in care astazi nu ati optat pt impozitarea la norma de venit.
In Instructiunile de completare ale Declarației 220 (OMEF 2371/2007) se prevede ca se depun de către:
— contribuabilii care încep o activitate în cursul anului fiscal, în termen de 15 zile de la data producerii evenimentului;
— contribuabilii care în anul anterior au realizat pierderi și cei care au realizat venituri pe perioade mai mici decât anul fiscal, precum și cei care, din motive obiective, estimează că vor realiza venituri care diferă cu cel puțin 20% față de anul fiscal anterior, odată cu declarația privind venitul realizat;
— contribuabilii care determină venitul net pe bază de norme de venit și care au optat pentru determinarea venitului net în sistem real, odată cu cererea de opțiune, până la data de 31 ianuarie a anului fiscal.
Nu va incadrati aici? De cand sunteti PFA? In 2011, aferent anului 2010 nu ati depus declaratia?
Declaratii pfa
didaniela
buna ziua,
am un pfa infiintat anult trecut in luna aprilie, anul acesta mai trebuiesc depuse declaratii pana la un termen anume? multumesc frumos! (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.