avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... declaratii PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

declaratii PFA

buna ziua,

am un pfa infiintat anult trecut in luna aprilie, anul acesta mai trebuiesc depuse declaratii pana la un termen anume? multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: George David , Contabil 15:52, 31 Ianuarie 2011
Se depune Declaratia 220 pt ca s-au realizat venituri pt o perioada mai mica decat anul fiscal.
Declaratia 220 se depune daca:
- contribuabilii care încep o activitate în cursul anului fiscal, în termen de 15 zile de la data producerii evenimentului;
- contribuabilii care în anul anterior au realizat pierderi și cei care au realizat venituri pe perioade mai mici decât anul fiscal, precum și cei care, din motive obiective, estimează că vor realiza venituri care diferă cu cel puțin 20% față de anul fiscal anterior, odată cu declarația privind venitul realizat;
- contribuabilii care determina venitul net pe baza de norme de venit si care au optat pt determinarea venitului net in sistem real, odata cu cererea de optiune, pana la 31 ian a anului fiscal.
Pana la 15.05.2011 se depune declaratia 200 pt PFA in sistem real de impozitare.
Ultima modificare: Luni, 31 Ianuarie 2011
George David, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa taxi genia genia am pfa activitate taxi impozitare sistem real,in 2011 nu am completat nici un registru si nu am platit nimic,nici declaratia 220 nu am depus,ce este de facut ... (vezi toată discuția)
Pfa - declaratiile 200 si 220 impreuna? wasssu wasssu Am depus declaratia 200 fara 220 si mi-a venit impunere de plata pentru venitul anticipat pentru sumele din declaratia 200? Se mai poate face ceva sa schimb, ... (vezi toată discuția)
Declaratia 220-privind venitul estimat diana20 diana20 Buna ziua, am un PFA prin care imi desfasor activitatea de Taximetrist. Functionez din 2003, iar pana acum am platit impozitul forfetar.Acum 2 saptamani mi s-a ... (vezi toată discuția)