avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Buna ziua. Este legal că un părinte să facă ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Buna ziua. Este legal că un părinte să facă fotografii cadrelor ...

Buna ziua. Este legal că un părinte să facă fotografii cadrelor didactice dintr-o grădiniță, grupelor din grădiniță și copiiilor din acestea? Fără acord nici din partea conducerii, nici a cadrelor. Avem o mămică care fotografiază mâncarea și merge la Primărie să se plânga de calitatea acesteia și altele. Într-un colectiv de 150 de copii. Și se fac mereu ședințe pentru aceasta doamna. Ne-am saturat deja.

Alte discuții în legătură

Optionalele la gradinita. fondul clasei. educatoare anaantonie anaantonie Pentru ca lucrez ca si educatoare la o gradinita de stat cu program normal as dori sa stiu daca optionalele cu plata sunt legale. Exista numeroase discutii pe ... (vezi toată discuția)
Rugaminte informatii solutionare problema gradinita Catalin.Baltag Catalin.Baltag Bună seara! Va scriu rândurile următoare din postura unui părinte cel puțin disperat, care încearcă să găsească o soluție pentru problema descrisă ... (vezi toată discuția)
Pentru ca educatoare veche sa se intoarca xandraok xandraok buna ziua avem si noi o problema ,fetita mea este inscrisa la gradinita motoc din sctorul 5, acum este grupa mijlocie anul acesta sa schimbat conducerea iar ... (vezi toată discuția)