avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1210 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Certificat de acționar la Șantierul naval Constanta
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Certificat de acționar la Șantierul naval Constanta

Bună seara, dețin certificat de acționar la Șantierul naval Constanța (SNC) , știe careva dacă mai ieste valabil s-au dacă a primit careva ceva până acuma că ieu nu am primit nimica.Vă mulțumesc.
Ultima modificare: Marți, 9 Ianuarie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 22:01, 8 Ianuarie 2024
Din păcate în ultimii ani nu au dat dividende. Găsiți informații despre situația firmei pe pagina Bursei de valori Bucuresti cu situațiile la zi dar și prețul de tranzacționare a acțiunilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de actionar obtinut in 1996, ce pot face cu el? lumyclau lumyclau Buna ziua. As vrea sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema- Certificatul de actionar obtinut in 1996 ce se mai poate face cu el? Eu am un Certificat la ... (vezi toată discuția)
Certificate de actionar la sif respectiv la o firma la care in prezent statul este actionar majoritar POPA GHEORGHE POPA GHEORGHE Detin astfel de certificate, emise in noiembrie, respectiv decembrie 1996, mostenite de la parinti (sunt nominalizate in succesiune). Prin anii \'90 parintii ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am și eu un certificat de acționar și vreau sa îl ... FLORIN1109 FLORIN1109 Buna ziua am și eu un certificat de acționar și vreau sa îl dau ma puteți ajuta va rog (vezi toată discuția)