avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1037 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Am datorii la bugetul local ce provin de la auto ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Am datorii la bugetul local ce provin de la auto dezmembrat

Am datorii la bugetul local, însumand 52200 lei ce provin din impozitul unui mijloc de transport cu capacitate mare a motorului. Aproximativ jumatate din aceasta suma reprezinta majorari. Mentionez ca desi autoturismul este dezmembrat deținand certificat de distrugere, acesta genereaza in continuare impozit fapt pentru care nu il pot radia. In afara de acest autoturism nu mai detin alte bunuri. As dori sa ma sfatuiti cu o procedura in aceasta situatie. Va multumesc!
Ultima modificare: Marți, 9 Ianuarie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:23, 9 Ianuarie 2024
Acte necesare radiere auto taxe si impozite
- Declaratia pentru scoatere din evidente a autovehiculului
- Cererea pentru eliberarea certificatului de atestare fiscala
- Actul de identitate al solicitantului – original si copie
- Cartea de identitate a vehiculului – original si copie
- Fisa de inmatriculare – original
- Actul care atesta instrainarea autovehicului (act de vanzare-cumparare, contract de novatie sau cesiune) sau adeverinta de la REMAT in cazul in care autovehiculul a fost scos din uz

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere auto doar cu contractul de vânzare w Mihai265 Mihai265 Bună ziua!! as putea sa radiez o mașină doar cu contractul de vânzare cumpărare? (vezi toată discuția)
Radiere in urma suspendarii certificatului si a numerelor procustprestserv procustprestserv Mi s-au retinut certificatul de inmatriculare si numerele de circulatie din cauza ITP expirat. Repararea masinii ar fi prea costisitoare, prin urmare a-si ... (vezi toată discuția)