avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Ce faci daca ți- a venit factura PPC, fostă Enel, cu ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Ce faci daca ți- a venit factura PPC, fostă Enel, cu 15% Constanta ...

Ce faci daca ți- a venit factura PPC, fostă Enel, cu 15% Constanta și 67% București mai mare pt luna DECEMBRIE????
0.77 respectiv 1..14 Ron/ kw?

Alte discuții în legătură

Enel nou contract + facturare syndycat syndycat Buna ziua, Vin la dvs. cu o problema legata de ENEL si va cerem un sfat si/sau ajutor. In 2012, am inceput sa construim casa si am depus actele pt curent ... (vezi toată discuția)
Mi s-au facturat exagerat de mulți kw față de cât am consumat și nu-mi permit să plătesc factura. ce pot face în situația disperată în care sunt? Sufletdecaine Sufletdecaine Pe data de 30 noiembrie 2018, am dat index-ul pentru cele doua imobile pentru care am contract cu RCS-RDS. Al doilea index nu a fost primit deoarece nu il ... (vezi toată discuția)
Situatie penibila si plata unor facturi "umflate" la enel gabi_marius00 gabi_marius00 Buna ziua, Am o problema care probabil s-au mai confruntat si alti oameni in relatiile cu furnizorul de energie ENEL. Am construit o casa in loc. Bolintin ... (vezi toată discuția)