avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 240 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Obligativitate inrolare in SPV institutii publice.
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Obligativitate inrolare in SPV institutii publice.

Doresc sa imi spuneti daca o institutie publica cu finantare de la bugetul de stat (serviciu deconcentrat al unui minister in teritoriu) incaseaza venituri din activitati prestate, conform atributiilor stabilite prin ROF, este obligata pentru facturile pe care le emite pentru serviciul de avizare (persoanelor fizice si juridice), sa se inroleze in Spatiul Privat Virtual si sa transmita facturile in SPV ca operator economic,devenind B2G.
Ultima modificare: Marți, 9 Ianuarie 2024
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Trebuie sa inscriu firma in e-factura pentru ca lucram cu autoritatile statului? ionela11 ionela11 Buna ziua, Trebuie sa inscriu firma in e-factura obligatoriu de la 01.07.2022 pentru ca lucram cu autoritatile statului? Cum functioneaza acest ... (vezi toată discuția)
Atributi de control beghean beghean Buna,as dori sa ma indrumati unde pot afla ce atributi are un control inopinant si ce obligatii am eu in calitatea de administrator.Mentionez ca detin o ... (vezi toată discuția)
Vanzare bun cultural - de catre o persoana fizica. - inadmisibila ? avize ? conditii ? oanaportar oanaportar - cf. Legii nr. 182/2000 privind protejarea patrimoniului cultural national mobil, republicata 2008: art.. 35 din (1) Vanzarea publica a bunurilor ... (vezi toată discuția)