avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate In ce conditii poate o societate intermedia serviciile ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

In ce conditii poate o societate intermedia serviciile de cazare ...

In ce conditii un furnizor de formare profesionala (cursuri) poate presta si servicii de cazare si masa (aplicand comision de intermediere)? Care este cadrul fiscal legal conform caruia intocmeste facturile - servicii de cazare cota 9%? De asemenea, sub ce cod caen secundar poate sa desfasoare o astfel de activitate?
Ultima modificare: Miercuri, 10 Ianuarie 2024
musetel, utilizator

Alte discuții în legătură

Pot incheia contract de mandat ca pfa euely euely Buna ziua. Am o nelamurire si anume vreau sa stiu in ce conditii pot incheia contract de mandat pentru un cod caen secundar si daca da unde se inregistreaza ... (vezi toată discuția)
Tva cazare mihaela-cristina mihaela-cristina Buna ziua, Va scriu in legatura cu o firma specializata in organizare evenimente de afaceri, care NU este autorizata ca agentie de turism, dar desfasoara ... (vezi toată discuția)
Achizitii servicii intracomunitare bodean bodean Va rog sa ma ajutati. Societatea vrea sa trimita in Italia la un curs de formare profesionala cativa angajati. Firma din Italia ne-a facturat serviciile cu ... (vezi toată discuția)