avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 761 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Semnatura la depunerea de bilanturi
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Semnatura la depunerea de bilanturi

Buna ziua,
La depunerea de bilanturi, este obligatoriu sa fie semnate de catre un expert contabil sau poate si un economist care este angajat in societatea si cu administratorul sa le semnezi si sa le depuna?
Ultima modificare: Miercuri, 10 Ianuarie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Audit Vic Cont , Contabil 00:53, 16 Ianuarie 2024
Situatiile financiare anuale si raportarile contabile se semneaza (cand nu exista contracte de prestari servicii cu persoane fizice sau juridice autorizate CECCAR), de catre directorul economic, contabilul-sef sau alta persoana imputernicita sa indeplineasca aceasta functie (legea 82/1991,legea contabilitatii).
Ultima modificare: Marți, 16 Ianuarie 2024
Audit Vic Cont, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Semnaturi pe bilant Mircea-Alexandru Mircea-Alexandru Am terminat de intocmit bilantul pe anul 2013 si urmeaza sa il depun.Din ce am inteles daca cifra de afaceri este sub 100.000E nu este nevoie de ... (vezi toată discuția)
Cine poate semna bilantul contabil? cristinamanu cristinamanu Buna ziua. Am si eu o nelamurire. Daca o firma are angajat un contabil ( dar fara studii superioare), iar administratorul are studii economice superioare, ... (vezi toată discuția)
Certificare bilant Bogdan Frunza Bogdan Frunza buna ziua! unde gasesc temeiul legal pentru certificare bilantului de catre un membru ceccar? va multumesc frumos! (vezi toată discuția)