avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... În unitatea mea școlară se întra în restrângere ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

În unitatea mea școlară se întra în restrângere la o anumita ...

În unitatea mea școlară se întra în restrângere la o anumita catedra. Sunt 5 colege vizate. Una dintre ele are concediu , an de an, legal 3 luni și încă una, cu suplinire de catre colegi. In timpul concediului aduna dovezi false (exista probe) pentru dosarul personal. Primește calificativ FB. Testul psihologic nu îl da niciodată cu colegii pentru ca îl pica. Aduce dovezi de la un dr privat. Dosarul ei este bun, rezultatele la clasa, nu. Cum se poate proceda legal pentru că, aceasta colega este acoperita cu hartii și exista riscul ca alta colega sa fie data în restrângere din cele 5? Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Se mai poate face ceva legal pentru a-mi recupera postul? Autor Autor Buna ziua! Doresc sa actionez in justitie ISJ-ul si scoala unde am incadrearea pentru refuzul de a ma primi pe post. Am sa expun in mare situatia data si ... (vezi toată discuția)
Restructurare invatamant -titulari ContSters314005 ContSters314005 Intr-o scoala este vizata pentru restrangere catedra de fizica. Sunt doua cadre didactice, unul avand incadrare ca titular pe catedra de fizica (fiind ... (vezi toată discuția)
Suplinitor calificat în învãțãmânt ionutz_vali1983 ionutz_vali1983 Sunt suplinitor calificat în învățământ, debutant, în primul an de activitate, cu contract de muncă pe perioadă determinată până la 31 august ... (vezi toată discuția)