avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 452 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... O persoana, titular PFA, poate fi si coasigurata la ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

O persoana, titular PFA, poate fi si coasigurata la sanatate, ...

O persoana, titular PFA, poate fi si coasigurata la sanatate, ca urmare a luarii in intretinere de catre sot? Persoana titulara PFA nu a obținut venituri. Astfel, poate fi luata in intretinere si ca atare, sa fie coasigurata la sanatate?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:11, 11 Ianuarie 2024
Da.
Soţul, soţia şi părinţii fără venituri proprii, aflaţi în întreţinerea unei persoane asigurate pot fi coasiguraţii acestora.

In opinia mea, cred ca va trebui sa suspende activitatea PFA-ului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titular pfa si coasigurat in acelasi timp Loredana_84 Loredana_84 O persoana, titular PFA, poate fi si coasigurata la sanatate, ca urmare a luarii in intretinere de catre sot? Din cate cunosc, persoana titulara PFA este ... (vezi toată discuția)
Coasigurare viorikac viorikac Buna ziua, Nu realizez nici un fel de venit, as dori sa stiu daca sotul meu care are are pesie medicala ma poate trece ca coasigurat. Multumesc. (vezi toată discuția)
Adeverinta pentru casmb dani dani dani dani buna seara va rog frumos daca puteti sa-mi spuneti eu neavand un loc de muna daca pot beneficia de asigurare medicala pe baza adeverintei de salariat a ... (vezi toată discuția)