avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Scadere valoare tichet de masa
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Scadere valoare tichet de masa

Bună seara ! Poate mă lămurește și pe mine cineva într-o chestiune. La firma unde activez,bonurile de masă erau până la finele anului trecut în valoare de 30 Ron. Cei din conducere ne-au explicat că de la 1 ianuarie,valoarea unui tichet de masă va scădea la jumătatea sumei , fiindcă suma totală nu poate depăși nivelul a două salarii la nivelul anului 2019. Cunoaște cineva o astfel de lege și dacă e aplicabilă din acest an? Mulțumesc!
Ultima modificare: Joi, 11 Ianuarie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:11, 12 Ianuarie 2024
Nu e aplicabila prevederea în sectorul privat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se calculeaza salariul net din total brut Floarea Cring Floarea Cring Buna ziua, Poate cineva sa-mi spuna cum se calculeaza salariul net din total brut. Ex. net:1.187-1.193 ron si bonuri de masa. Bonurile de masa sunt in functie ... (vezi toată discuția)
Buna ziua...ce ziceti de articolul din legea 296/2023:art. xl. ... smmg simona smmg simona buna ziua...ce ziceti de articolul din Legea 296/2023:Art. XL. - (1) Cheltuielile privind drepturile de hrană/indemnizaţia de hrană/tichete de masă/norma ... (vezi toată discuția)
Bonuri cadou cosmin910 cosmin910 Buna ziua! As dori sa stiu daca se plateste impozit pentru bonurile cadou in functie de numarul de angajati, de valoarea per angajat a bonuilor, de cate ori ... (vezi toată discuția)