avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie modificata Tocmai am primit cuponul de pensie ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie modificata Tocmai am primit cuponul de pensie al mamei care ...

Buna dimineata
Tocmai am primit cuponul de pensie al mamei care primeste o pensie de urmas dupa tata.Nu numai ca este mai mica de cat primea acum o luna dar a crescut si impozitul.A crescut si punctul de pensie dar pensia a scazut
De ce?
Ultima modificare: Vineri, 12 Ianuarie 2024
Lianalucretia11, utilizator
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 15:17, 12 Ianuarie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pensia este din sistemul public ?

Carp Mircea a scris:

Pensia este din sistemul public ?

Da este din sistem public!
Lianalucretia11, utilizator
Eu fara probe nu va cred.
Trimiteti la mine prin mesaj privat un cupon din ultimele luni ale anului 2023(fara decembrie) si cupoul de pe luna Ianuarie 2024.
Numai daca sunteti de acord.
Carp Mircea, utilizator
Nu stiu cum

Carp Mircea a scris:

Trimiteti la mine prin mesaj privat un cupon din ultimele luni ale anului 2023(fara decembrie) si cupoul de pe luna Ianuarie 2024.
Numai daca sunteti de acord
Nu am nimic impotriva...nu stiu cum sa va transmit insa pe privat...si daca politica protectiei datelor personale se aplica in acest caz

Nu stiu cum

Carp Mircea a scris:

Numai daca sunteti de acord
Nu am nimic impotriva...nu stiu cum sa va transmit insa pe privat...si daca politica protectiei datelor personale se aplica in acest caz

Alte discuții în legătură

Recalculare pensie urmas, titularul avand 15 ani, 8 luni in armata (1942-1958) si 25 ani 2 luni in civil marioara_stolnean marioara_stolnean Mama mea ,primeste pensie de urmas. Tata a iesit din armata cu gradul de capitan (1942-1958 : 15 ani,7 luni si 28 zile, din care 1 an,3 luni a fost militar ... (vezi toată discuția)
Începând cu 1 ianuarie 2024 cât va fi plata pentru o persoană ... nitulescugabrielasimona nitulescugabrielasimona Începând cu 1 ianuarie 2024 cât va fi plata pentru o persoană cu handicap cu însoțitor? Mulțumesc frumos. (vezi toată discuția)
Pensie de urmas pentru bunica mea cel_mai_nou_utilizator cel_mai_nou_utilizator stiu ca nu am voie sa repostez dar incerc, am postat aseara si cred ca nimeni nu a apucat sa-mi vada intrebarea :( buna ziua ! povestea incepe asa .... In ... (vezi toată discuția)