avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1089 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Afacere in domeniul vending machine
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Afacere in domeniul vending machine

Buna ziua, sunt in curs de a infiinta o mica afacere in domeniul Vending Machine urilor, mai exact am achizitionat deja 2 aparate de facut suc de portocale natural fix in fata clientului. Din pacate pe interenet nu am gasit nimic referitor la partea de birocratie, stiu doar ce cod CAEN trebuie sa folosesc. Ma poate ajuta cineva cu niste informatii referitoare la taxarea acestei afaceri? care sunt taxele pe care trebuie sa le platesc , informatii despre contabilitate etc. Va multumesc pentru timpul acordat ! O zi buna si un an nou fericit ! Mentionez ca am deja un S.R.L Deschis !
Ultima modificare: Vineri, 12 Ianuarie 2024
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Deschidere firma pentru student IordacheGeorge IordacheGeorge Buna ziua, ma numesc Iordache GeorgeBogdan si sunt student in cadrul facultatii de inginerie mecanica, In ideea de a ma intretine, am gasit posibilitatea unei ... (vezi toată discuția)
Pfa cu impozit special de 200 ron pe an pt it manudiaconu manudiaconu Buna ziua, Stiu pe cineva care are un PFA deschis in judetul Prahova cu un regin mai special de impozitare. Plateste impozit fix de 200 ron pe an si poate ... (vezi toată discuția)
Pfa, coduri caen aferente normei de venit 104 servicii informatice, timisoara danid danid Doresc sa infiintez un PFA, iar impozitul sa fie pe norma de venit. Care sunt codurile CAEN acceptate in judetul Timis pentru Servicii Informatice? Am vorbit ... (vezi toată discuția)