avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 274 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA MENTENANTA IT ??
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA MENTENANTA IT ??

Buna ziua.Am si eu o intrebare.Doresc sa imi infiintez PFA pentru a putea face mentenanta software/hardware a pc-urilor.As vrea sa stiu daca pot infiinta acest PFA , neavand nici o diploma certificata de Ministerul Muncii ( din pacate in Romania cele Microsoft nu sunt recunoscute ) dar avand o experienta pe cartea de munca de 3 ani pe postul : operator calculator electronic si retele. De asemenea va rog sa-mi spuneti si ce cod CAEN s-ar potrivi , eu cred ca 7250.Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Taxe si probleme pfa ContSters66930 ContSters66930 Buna ziua, Am fost astazi sa depun actele pentru infintarea unui PFA. Vreau sa imi desfasor activitatea pe cod caen 6202 sau 6203... consultanta IT... Avand ... (vezi toată discuția)
Acte studii pentru infiintare pfa cmf139 cmf139 Buna seara, Va rog daca aveti amabilitatea si timpul disponibil sa ma indrumati si pe mine, pentru ca nu am reusit sa gasesc detaliile necesare pe ... (vezi toată discuția)
Pfa - alegere cod caen pe calificare diferita. Virgil.P Virgil.P Buna ziua, Doresc sa imi infiintez un PFA pe domeniile caen 721 - Consultanta in domeniul echipamentelor de calcul (hardware), exclusiv consultanta si ... (vezi toată discuția)