avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 PFA - alegere cod caen pe calificare diferita.
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

PFA - alegere cod caen pe calificare diferita.

Buna ziua,

Doresc sa imi infiintez un PFA pe domeniile
caen 721 - Consultanta in domeniul echipamentelor de calcul (hardware), exclusiv consultanta si furnizare de programe
caen 7210 - Consultanta in domeniul echipamentelor de calcul (hardware)
caen 722 - Consultanta si furnizare de programe informatice (software)
caen 6420 - Telecomunicatii - intretinerea retelelor de telecomunicatii

Insa am terminat facultatea de management comercial si al serviciilor si nu am nici un atestat sau diploma din care sa reiasa calificarea pe unul dintre aceste domenii.
Mentionez ca am experienta 4 ani in telecomunicatii care apare pe cartea de munca dar nu stiu cat de mult m-ar ajuta.

Ar fii o solutie sa optez pt o alta incadrare si sa emit facturi pt alt tip de servicii sau ce optiuni as avea?

Multumesc,
Virgil
Cel mai recent răspuns: Virgil.P , utilizator 12:46, 29 Iulie 2009
Puteti opta in alegerea unui cod CAEN mentionat de dmv , daca puteti face dovada experientei in acel domeniu...poate aveti o diploma in acest sens....nu trebuie neaparat diploma de licenta.
Problema este ca nu detin nici un fel de diploma sau certificat pe domeniul tehnic.
Daca aveti experienta in Telecomunicatii, autorizati PFA-ul pe 6420, dovada pregatirii o faceti cu copie dupa cartea de munca, iar in ceea ce priveste celelalte coduri pe activitatii secundare, pentru ca s-ar putea sa mearga asta in ideea ca sunt mai mult consultanta
Conform OUG 44/2008 PFA poate sa autorizeze si activitatii secundare, nu doar activitatea principala,
Ati avut dreptate, multumesc mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facturare si cod caen dablue dablue Buna ziua, Dupa cum stiu o firma poate factura doar domenii ce sunt autorizate. Noi avem autorizare pt. 721, 722 ( Consultanta în domeniul echipamentelor de ... (vezi toată discuția)
Norma fixa pentru pf anonim anonim As vrea sa stiu daca clasa de coduri cean 72XX intra in categoria norma fixa de venit sau numai anumite coduri din aceasta clasa intra in aceasta categorie. ... (vezi toată discuția)
Acte studii pentru infiintare pfa cmf139 cmf139 Buna seara, Va rog daca aveti amabilitatea si timpul disponibil sa ma indrumati si pe mine, pentru ca nu am reusit sa gasesc detaliile necesare pe ... (vezi toată discuția)