avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1988 soluții astăzi
Forum facturare si cod caen
Discuție deschisă în

facturare si cod caen

Buna ziua,
Dupa cum stiu o firma poate factura doar domenii ce sunt autorizate. Noi avem autorizare pt. 721, 722 ( Consultanta în domeniul echipamentelor de calcul (hardware), exclusiv consultanta si furnizare de programe) ( 722 Consultanta si furnizare de programe informatice (software )).
Putem trece pe factura realizare site, realizare program xxx, hosting ? Mai trebuie autorizat si alte coduri?

Mai exact 7210 si 7222 este autorizat.


Nu prea ma pricep, dar va rog sa-mi spuneti pentru UN PLAFAR(adica produse parafarmaceutice si naturiste) pe ce cod sa imi iau autorizatie. Este societate comerciala. va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa - alegere cod caen pe calificare diferita. Virgil.P Virgil.P Buna ziua, Doresc sa imi infiintez un PFA pe domeniile caen 721 - Consultanta in domeniul echipamentelor de calcul (hardware), exclusiv consultanta si ... (vezi toată discuția)
Norma fixa pentru pf anonim anonim As vrea sa stiu daca clasa de coduri cean 72XX intra in categoria norma fixa de venit sau numai anumite coduri din aceasta clasa intra in aceasta categorie. ... (vezi toată discuția)
Acte studii pentru infiintare pfa cmf139 cmf139 Buna seara, Va rog daca aveti amabilitatea si timpul disponibil sa ma indrumati si pe mine, pentru ca nu am reusit sa gasesc detaliile necesare pe ... (vezi toată discuția)