avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2017 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Norma fixa pentru PF
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Norma fixa pentru PF

As vrea sa stiu daca clasa de coduri cean 72XX intra in categoria norma fixa de venit sau numai anumite coduri din aceasta clasa intra in aceasta categorie. Multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: ContSters4978 , utilizator 00:00, 27 August 2004
Clasa 72xx nu exisata.Poate domeniul 72 care e intitulat Consultanta si activitati conexe,de unde face parte 721-Consultanta in domeniul echipamentelor de calcul(hardware),exclusiv consultanta si furnizare de programe.Iar din 722 face parte 7221 si 7222 care se refera la soft.N-am inteles deloc intrebarea ta,fii mai explicit!
[addsig]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facturare si cod caen dablue dablue Buna ziua, Dupa cum stiu o firma poate factura doar domenii ce sunt autorizate. Noi avem autorizare pt. 721, 722 ( Consultanta în domeniul echipamentelor de ... (vezi toată discuția)
Pfa - alegere cod caen pe calificare diferita. Virgil.P Virgil.P Buna ziua, Doresc sa imi infiintez un PFA pe domeniile caen 721 - Consultanta in domeniul echipamentelor de calcul (hardware), exclusiv consultanta si ... (vezi toată discuția)
Acte studii pentru infiintare pfa cmf139 cmf139 Buna seara, Va rog daca aveti amabilitatea si timpul disponibil sa ma indrumati si pe mine, pentru ca nu am reusit sa gasesc detaliile necesare pe ... (vezi toată discuția)