avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 440 soluții astăzi

Miercuri, 21 mai, are loc evenimentul: Angajarea străinilor în România - Recomandări practice și lecții utile pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Hipnoterapie/hipnoza- eu am o diploma acreditata ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Hipnoterapie/hipnoza- eu am o diploma acreditata international ...

Hipnoterapie/hipnoza- eu am o diploma acreditata international in acest sens insa nu am facultate de psihologie facuta. Din moment ce psihologia si hipnoterapia aunt 2 lucruri diferite , as putea practica legal in romania? Sunt deatule dezbateri, ca se poate, ca nu se poate...
Pe baza acestei diplome in urma cursurilor create si predate de catre un hipnoterapeut care stie ce face, ar trebui sa pot ajuta oamenii aplicand hipnoterapia(gestalt si alte metodologii) , insa nu stiu care e de fapt legea la noi in frumoasa Romanie...
Ma poate ajuta cineva cu un raspuns concret, eventual cu un articol de lege clar in acest sens?
Mi se pare mai mult decat stupid sa fiu conditionata de o "stampila" a guvernului roman daca am deja o diploma internationala in acest sens. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:34, 13 Ianuarie 2024
In opinia mea, pentru un raspuns concludent va puteti adresa Ministerului Sanatatii .. informatiile furnizate pe internet sunt diverse si nu contin baza legala pentru acreditarea unui astfel de activitati.
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hipnoza de strada/spectacol ZippLord47 ZippLord47 Buna ziua! As vrea sa stiu si eu daca este o lege cu privire la folosirea hipnozei in scopuri neterapeutice, gen hipnoza folosita in show-uri. De exemplu, in ... (vezi toată discuția)
Licentiat si curs CYBORG CYBORG Buna ziua, daca sunt licentiat in psihologie si am facut si un curs pentru someri -gratuit- care are legatura cu psihologia(reflexoterapie), voi putea apoi ... (vezi toată discuția)
Hipnoza - exista acte normative care reglementeaza aplicabilitatea? antipot antipot Vreau sa stiu ce anume spune legislatia romana despre hipnoza si aplicabilitatea ei. Pentru ca in america hipnoterapia a ajuns sa fie considerata o terapie, ... (vezi toată discuția)