avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 483 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! Am construit o casă,am depus pentru a ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! Am construit o casă,am depus pentru a racorda la ...

Bună ziua! Am construit o casă,am depus pentru a racorda la rețeaua electrică dar ni s-a spus că nu este posibil deoarece rețeaua este suprasolicitată. Am depus actele necesare pentru extindere rețea electrică și ni s a spus că trebuie să mărim rețeaua de la transformator aproximativ 1000 de metri pe drumul public și alți aproximativ 300 până la casa noastră pe drum privat. Delgazul a împărțit valoarea lucrărilor la 2(noi și ei) ,suma de 133236,87; o sumă enormă.
Există vreo variantă în care să depunem contestație să plătească ei costurile pe drumul public și noi doar pe cel privat? De ce ar trebui noi să plătim toată această extindere când noi am putea trage direct de la începutul străzii noastre private? Menționez că vecinii dinaintea noastră (5 case ) au deja curent electric .
Și de ce ne obligă să plătim costurile proiectului dacă nu continuam lucrarea? Proiectul realizându-l fără sa ne consulte ,doar după planurile din satelit.
Multumesc frumos!

Alte discuții în legătură

Bună ziua! am construit o casă, am depus pentru a racorda la ... Andreeal8 Andreeal8 Bună ziua! Am construit o casă,am depus pentru a racorda la rețeaua electrică dar ni s-a spus că nu este posibil deoarece rețeaua este suprasolicitată. ... (vezi toată discuția)
Racordare imobil energie electrica marian_crb marian_crb Buna ziua, În 2015 am construit un imobil și am depus cereri pentru racordare la utilități. De trei ani ma plimb intre primărie și Delgaz Grid pentru a ... (vezi toată discuția)
Racordare rețea curent obstrucționată de un vecin G30Brocks G30Brocks Bună ziua. Vin la dvs cu o situație din care nu reușesc o cale de ieșire. M-am mutat de apoape un an la o casă care e situata pe o stradă privată prin ... (vezi toată discuția)