avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua! Fratele meu, a fost prins băut la volan pe ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua! Fratele meu, a fost prins băut la volan pe data de ...

Buna ziua! Fratele meu, a fost prins băut la volan pe data de 8.01.2024 având o alcoolemie de 0.60mg/l in aerul pur expirat.Nu a făcut accident și nu are alte antecedente penale.A fost dus la spital pentru recoltarea dar inca nu au sosit rezultatele.Ce pedeapsa primește în cazul acesta?Va mulțumesc

Alte discuții în legătură

Condus baut sabin_bun sabin_bun Buna ziua! Am 19 ani si in decembrie 2007 am fost prins la volan baut cu o alcoolemie in sange de 1.75. Aveam permis de 1an si 3luni. Au trecut deja 5 kuni si ... (vezi toată discuția)
Caz penal? gabriela denisa gabriela denisa daca o pers a fost acuzata de tentativa de omor si a fost condamnat la 5 ani de inchisoare din care a savarsit 2. cum se calculeza prescrierea? de cand pana ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan - permis de conducere eu66us eu66us Buna seara , ma numesc C.... si am o problema : Am fost prins la volan baut , etilotestul a aratat 0.71 alcoolemie. M-i sa recoltat probe de sange , doua la ... (vezi toată discuția)