avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Inchirierea unui camin cultural
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Inchirierea unui camin cultural

Buna,
Cine ma poate ajuta sa imi spuna cum sa formulez o cerere pentru a lua in chirie spatiul unui camin cultural?
Pot sa depun o cerere in acest sens la Consiliu Local (cei care au dr de administrare). Ce ar trebui sa precizez in cerere?

Alte discuții în legătură

Inchirierea unui imobil aflat in proprietate publica carmen_iordache carmen_iordache Buna, Cine ma poate ajuta sa imi spuna cum sa formulez o cerere pentru a lua in chirie spatiul unui camin cultural? Pot sa depun o cerere in acest sens la ... (vezi toată discuția)
Interbare importanta marius_oprea77 marius_oprea77 Buna seara! Am un contract de inchiriere al unui stand intr-un complex din bucuresti.contractul este pana in decembrie dar vanzarile au scazut aproape de zero ... (vezi toată discuția)
Cerere concesionare camin cultural militaruflorentina militaruflorentina Buna ziua, In primul rand imi cer scuze daca am postat unde nu trebuie. As dori sa ma ajutati si pe mine cu un model de cerere pentru concesionarea caminului ... (vezi toată discuția)