avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... interbare importanta
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

interbare importanta

Buna seara! Am un contract de inchiriere al unui stand intr-un complex din bucuresti.contractul este pana in decembrie dar vanzarile au scazut aproape de zero iar proprietari in loc sa scada chiria au marit-o multumita TVA-ului care a crescut.as vrea sa stiu daca exista ceva legal care sa ma ajute sa pot sa plec din respectivul complex fara sa platesc penalizari...sau cel putin sa pot sa ii determin sa imi micsoreze chiria!!!poate imi dati un model de cerere formulata ''conform legi=D> '' in care sa le spun ca sunt in imposibilitate de a mai plati chiria.vrea sa precizez ca administratorul e de o aroganta nemaiintalnita,de aceea cererea trebuie formulata cat mai bine.Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Marius Bote , Practician in insolventa 18:59, 13 Iulie 2010
Inainte de toate ar trebui sa lecturati prevederile contractuale cu privire la reziliere...cu siguranta este mentionat si un articol care va da posibilitatea sa reziliati contractul cu un preaviz dat proprietarului...ma insel??analizati daca proprietarul si-a indeplinit obligatiile contractuale...se poate rezilia si daca una dintre parti nu si-a indeplinit obligatiile insusite.....
Buna seara .
Ii puteti propune,in scris,micsorarea chiriei,cu motivarea ca afacerile va merg prost si in caz de refuz,cu un preaviz de 60 de zile,puteti solicita denuntarea unilaterala a contractului sau daca aveti voie,puteti subanchiria spatiul acela ca sa mai usurati chiria .
Marius Bote .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract inchiriere Simona N. Simona N. Sunt locatar intr-un contract de inchiriere a unui punct de lucru.Am anuntat cu 60 de zile printr-o adresa locatorul ca as dori rezilierea contractului ... (vezi toată discuția)
Reziliere in insolventa andabej andabej Pot rezilia un contract pentru motivul neplatii, in temeiul clauzei contractuale, chiar daca societatea este in insolventa? (vezi toată discuția)
Ma ajuta cineva sa inteleg legea insolventei85/2006 art86 aliniatu1 gheocioco gheocioco ce inseamna denuntarea unui contract cu legea 85/2006 art 86 aliniatul 1 desfacerea lui sau renegocierea daca cineva ma poate ajuta astept raspuns :O (vezi toată discuția)