avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 290 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri Buna ziua! A sustinut cineva recent examenul in ...
Discuție deschisă în Traduceri

Buna ziua! A sustinut cineva recent examenul in domeniul juridic ...

Buna ziua!
A sustinut cineva recent examenul in domeniul juridic in limba italiana la Bucuresti? Ati putea spune daca s-a schimbat ceva in ultimii ani? Ati avea eventual un exemplu de text? Am vazut care este varianta demonstrativa a celor de la Minister dar parca o parare directa e mai credibila.
Multumesc anticipat!
Alexandra

Alte discuții în legătură

Examen traducãtor - utilizarea dictionarelor bilingve tiparite si sugestii subiecte examen osieriuoana osieriuoana buna ziua! m-am hotarat de curand sa dau examenul de traducator engleza/italiana la MCC si multe informatii le-am gasit pe acest forum dar as avea o ... (vezi toată discuția)
Traducator autorizat DASY DASY As vrea sa stiu pentru ce domeniu trebuie sa sustin examenul de traducator autorizat pentru a utea colabora (on line) cu un birou de traduceri autorizate? (vezi toată discuția)
Buna! luna viitoare voi sustine examenul pentru a deveni traducator ... ggiulia163 ggiulia163 Buna! Luna viitoare voi sustine examenul pentru a deveni traducator autorizat (limba engleza si limba italiana), daca m-ar putea ajuta cineva cu niste ... (vezi toată discuția)