avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 747 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Bună ziua.Am o locuință acreditata de Ministerul ...
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Bună ziua.Am o locuință acreditata de Ministerul Turismului ...

Bună ziua.Am o locuință acreditata de Ministerul Turismului pe persoana fizica in scopul închirierii in regim hotelier.Am primit o instiintare in care sunt somat să plătesc drepturi de autor deoarece în incinta exista televizoare .In acest caz sunt obligat sa plătesc aceste taxe având în vedere că nu am nici o personalitate juridica?
Mulțumesc!
Ultima modificare: Luni, 15 Ianuarie 2024
ileahu, utilizator
Cel mai recent răspuns: ileahu , utilizator 13:09, 16 Ianuarie 2024
desigur. taxele sunt datorate de catre cei care exploateaza profesionist locuinta, indiferent ca sunteti persoana fizica sau juridica.
Mulțumesc pentru răspuns!

adriandimitriu a scris:

desigur. taxele sunt datorate de catre cei care exploateaza profesionist locuinta, indiferent ca sunteti persoana fizica sau juridica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi de autor pentru comunicarea publicã a operelor muzicale în scop ambiental în pensiune gnr gnr Buna seara!am o pensiune acasa care functioneaza cu acte in regula si de ceva timp imi vin acasa plicuri ca trebuie sa platesc drepturi de autor pentru ... (vezi toată discuția)
Ca persoana fizica vreau sa dau spre inchiriere camera financiarElit financiarElit Buna ziua, Ca persoana fizica, daca vreau sa dau spre inchiriere o camera pe Airbnb in Bucuresti, trebuie sa obtin certificat de la Ministerul ... (vezi toată discuția)
Legalitate solicitare licenta pentru muzica ambientala ovi47 ovi47 Buna ziua, Intr-un salon de infrumusetare este un televizor(cu contract televiziune prin cablu).Zilele trecute,in timp ce se asculta muzica pe un post de ... (vezi toată discuția)