avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 496 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... In urma decesului mamei, mostenitori suntem eu si sora ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

In urma decesului mamei, mostenitori suntem eu si sora mea. Mama ...

In urma decesului mamei, mostenitori suntem eu si sora mea. Mama a detinut o casa pentru care exista certificat de mostenitor pe numele mamei si al nostru. Nu am deschis inca succesiunea la notar dupa moartea mamei.
Putem incheia o polita de asigurare a casei?
Daca da, pe cine trecem titularul politei?
Multumesc

Alte discuții în legătură

In urma decesului mamei, mostenitori suntem eu si sora mea. mama ... Sofia1961 Sofia1961 In urma decesului mamei, mostenitori suntem eu si sora mea. Mama a detinut o casa pentru care exista certificat de mostenitor pe numele mamei si al nostru. Nu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, mama mea a murit in luna iulie 2022. avea un credit ... GeorgeNegru GeorgeNegru Buna ziua, Mama mea a murit in luna iulie 2022. Avea un credit de nevoi personale la care platea luna de luna fara sa intarzie. Dupa moartea mamei mele, am ... (vezi toată discuția)
Dificultate notariala rog de urgenta raspuns AliceHOG AliceHOG Anul trecut mama si un var - fiul surorii mamei, care sora e decedata - au dezbatut la notariatul de unde era bunica (mama mamei mele) mostenirea ramasa de la ... (vezi toată discuția)