avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 255 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Contract cu clauze abuzive
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Contract cu clauze abuzive

Buna ziua,
Detin o franciza la un furnizor de servicii de telecomunicatii si doresc rezilierea contractului pe motive financiare. Nu mai pot acoperi costurile cu salarii, chirii si alte taxe si impozite. In contractul de parteneriat incheiat in 2013, se specifica o clauza de reziliere cu preaviz de 90 de zile. In conditiile in care eu sunt deja pe minus, mi-e imposibil sa sustin un business inca 90 de zile. Am avut colegi care au invocat clauze abuzive in contract si au putut rezilia cu preavizul de 30 de zile. Cum ar trebui sa intocmesc notificarea , din care sa reiasa ca acele clauze sunt abuzive iar eu ma aflu in imposibilitatea de-a continua un parteneriat mai mult de 30 de zile?
Va multumesc
Ultima modificare: Marți, 16 Ianuarie 2024
sultan gina, utilizator
Cel mai recent răspuns: Mihail Croitoru , Avocat 17:47, 16 Ianuarie 2024
Va recomand sa mergeti la un avocat care sa va asiste pe durata negocierilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de adeziune cu furnizor telefonie (doresc reziliere) Wilhalm Wilhalm Buna ziua, am incheiat un contract de adeziune cu [editat] pentru servici de internet si telefonie pe o perioada de 2 ani, dupa un an am cerut si servici de ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere mic57 mic57 Am mostenit un apartament pe care vreau sa-l inchiriez; contractul de inchiriere va fi incheiat pe o perioada de un an si va fi inregistrat la ANAF. In ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract telekom Magdalena123456 Magdalena123456 Bună ziua. Cum pot să reziliez un contract Telekom dacă proprietarul (tatăl meu) a decedat? Trebuie să plătesc taxa de reziliere pentru reziliere ... (vezi toată discuția)