avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 994 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua, Vă rog să mă ajutați cu o informație, ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua, Vă rog să mă ajutați cu o informație, în contextul ...

Bună ziua,
Vă rog să mă ajutați cu o informație, în contextul actual potrivit art. 46 alin. 2 din Legea 360/2023, se mai poate cumula pensia cu salariul?
Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Bună ziua. am o nelămurire şi aş dori să ma ajutaţi. am ... ildifree67 ildifree67 Bună ziua. Am o nelămurire şi aş dori să ma ajutaţi. Am un muncitor de întreţinere la şcoală care în februarie 2024 împlineşte vârsta standard de ... (vezi toată discuția)
Incheiere contract individual de munca pensionar 2024 Brindusa_C Brindusa_C Vă rog să-mi comunicați un punct de vedere față de următoarea situație, aplicabila intr-o societate cu capital privat: Conform noilor modificări ... (vezi toată discuția)
Legea 360/2023 art.46(2) intrat in vigoare la 01/01/2024 (2) ... Carp Mircea Carp Mircea Legea 360/2023 Art.46(2) intrat in vigoare la 01/01/2024 Persoanele asigurate în sistemul public de pensii care îndeplinesc condițiile de înscriere la ... (vezi toată discuția)