avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri Buna ziua! Nepoata mea a primit un document (prin ...
Discuție deschisă în Traduceri

Buna ziua! Nepoata mea a primit un document (prin e-mail) de ...

Buna ziua! Nepoata mea a primit un document (prin e-mail) de la o scoala din Norvegia cu perioada in care a urmat cursurile. S-a intors in Romania si va trebui sa-si completeze studiile. Intrebarea este daca acest document trebuie apostilat in tara unde a fost eliberat? Urmatorii pasi ar fi traducerea si legalizarea documentului si depunerea la Ministerul Invatamantului?

Alte discuții în legătură

Echivalare diploma cetatean european pentru admiterea la facultate in romania alexandracdr alexandracdr Am nevoie de echivalarea diplomei de sfarsit de liceu din Portugalia, problema inampinata are de a face cu Apostila de la Haga. Am intrat pe site-ul CNRED si ... (vezi toată discuția)
Unde trebuie sa merg pentru apostila si cat costa? magdutza2010 magdutza2010 Salutare!!!!!!! Vreau sa imi iau baietelul de 6 ani cu mine in Spania.Ideea este ca am nevoie de certificatul lui cu apostila,pt a-l inscrie la ... (vezi toată discuția)
Apostilare foaie matricola delia70 delia70 Buna ziua , am o mare rugaminte -copia legalizata foaie matricola de la o scoala care nu era acreditata poate fi apostilata?? Este vb despre o foaie ... (vezi toată discuția)