avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua, În spatele câtorva case de pe strada ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua, În spatele câtorva case de pe strada unde locuiesc ...

Bună ziua,
În spatele câtorva case de pe strada unde locuiesc (in oraș), se află un teren viran care, înainte de anii '90, a aparținut unei societăți. Acest teren este în litigiu, nu știu de ce sau cu cine. Unde pot afla cine este proprietarul lui totuși, deoarece un vecin repara mașini acolo și susține că l-a concesionat. I-a adus modificări, a făcut un gard în gardul nostru, face gălăgie continuu, vin clienți etc.
De asemenea, vă rog să-mi spuneți dacă este nevoie de autorizație pentru amplasarea unui container în propria curte.
Cu mulțumiri!

Alte discuții în legătură

E posibil ca primaria sa amplaseze tarabe pt desfasurare activitati comerciale langa gardul meu la mai putin de 0.5 m fara sa-mi ceara acordul ? eugen_ii eugen_ii Buna ziua . Detin un teren de 500 mp pe care am un spatiu comercial pe care l-am inchiriat unui comerciant pe o perioada de 10 ani. Terenul are deschiderea ... (vezi toată discuția)
Vulcanizare in curtea vecina gpestean gpestean Buna ziua, locuiesc la curte si vecinul care se afla in stanga mea are un teren viran de 190 mp. De o luna l-a inchiriat si din cate observ persoana care a ... (vezi toată discuția)
Litigiu hotar iulianirinel iulianirinel Ma numesc Tutunaru Iulian si am o casa in jud.Teleorman.Problema este urmatoarea: vecinul din fata are casa asezata pe hotar si as vrea sa stiu ce drepturi are ... (vezi toată discuția)