avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 345 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Avize Legea 17/2014
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Avize Legea 17/2014

Bună seara! Am încheiat în anul 2000, un contract de vânzare-cumpărare sub semnătură privată, având ca obiect un teren extravilan în suprafață de o,5000 Ha.
Întrucât vânzătorul a plecat din țară, nu am mai perfectat actele la notar, astfel am făcut demersurile în instanță, solicitând hotărâre care să țină loc de act autentic.
După administrarea probatoriului, mi s-au solicitat avizele prevăzute de Legea nr. 17/2014, vă rog să-mi spuneți dacă această lege se aplică și la promisiunile încheiate în anul 2000 și dacă da, care este procedura de obținere a acestora? Vă mulțumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 17 Ianuarie 2024
Cristina_1, utilizator

Alte discuții în legătură

Aviz-adeverinta preemptor eliberata de primarie rac_trans@yahoo.com rac_trans@yahoo.com Buna ziua. Am o intrebare. In luna ianuarie 2023 am vrut sa achizitionez o parcela de teren extravilan (zona Sibiu) , vanzatorul fiind de acord am mers ... (vezi toată discuția)
Promisiune bilaterala de vanzare-cumparare terenuri agricole extravilane, fara finalizare. blanarudorin blanarudorin In anul 2012 s-a incheiat o promisiune bilaterala de vanzare - cumparare, avand ca obiect terenuri agricole extravilane, cu plata integrala a pretului convenit ... (vezi toată discuția)
Practica legea 17/2014 - chitanta de mana incheiata anterior intrarii in vigoare a legii Cristina Pielmus Cristina Pielmus Se solicita de catre instanta prezentarea avizelor/dovada indeplinirii procedurii de preemtiune prevazute de Legea 17/2014 si in cazul hotararilor care sa tina ... (vezi toată discuția)