avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna seara , la ce sa ma astept, este prima abatere ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna seara , la ce sa ma astept, este prima abatere ,am cooperat ...

Buna seara , la ce sa ma astept, este prima abatere ,am cooperat sa întâmplat în anul 2021. Conducere sub influenta bauturilor alcoolice,.Complet: P5-CP+F-rechizitorii si acord de recunoastere
Tip solutie:
Solutia pe scurt:
Document:
Cel mai recent răspuns: Avocat Lăzăruţiu Lucian , Avocat 10:29, 18 Ianuarie 2024
Buna ziua

Va asteptati exact la ce ati semnat in acordul de recunoastere.
Pedeapsa e prevazuta acolo.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce înseamnă condamnare fără acord de recunoastere Danyella_tm Danyella_tm Bună seara, Ce înseamnă tip soluție \"condamnare fără acord de recunoaștere\"? Este vorba de o persoana care a condus ( sub influenta alcoolului) ... (vezi toată discuția)
Sesizarea cu acordul de recunoaştere a vinovăţiei (art.483 ncpp) catalin19870 catalin19870 Ora estimata: 08:30 Complet: Complet 2 Penal - AM Tip solutie: Solutia pe scurt: În temeiul art. 485 alin. (1) lit. a) C. proc. pen. admite acordul de ... (vezi toată discuția)
Aflare stadiu Mirricca Mirricca Buna ziua, am un dosar penal datorita faptului ca am condus sub influenta bauturilor alcoolice pe data de 19.12.2016 fiind testat cu aparatul a rezultat 0.52 ... (vezi toată discuția)