avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua! Vreau sa îmi deschid un S.R.L., sunt ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua! Vreau sa îmi deschid un S.R.L., sunt pensionar de ...

Buna ziua!
Vreau sa îmi deschid un S.R.L., sunt pensionar de invaliditate gradul doi. Întrebarea este urmatoarea; Pot fi administratorul propriei mele afaceri fara sa existe vreun efect asupra pensiei de invaliditate? daca se poate să îmi spuneți și paragraful din lege să pot a mă documenta. Vă mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Angajare administrator .s.r.l. ContSters278009 ContSters278009 Buna ziua. Eu sunt pensionat de invaliditate gradul III , deci am dreptul la o jumatate de norma de lucru. Mi s-a oferit un post la o societate , s.r.l. de ... (vezi toată discuția)
Prevederi pensie in vederea afacerilor rdinamix rdinamix Buna ! Ma intereseaza care sunt prevederile legale in privinta pensiilor de urmas in ceea ce priveste domeniul afacerilor si anume vreau sa stiu pentru cazul ... (vezi toată discuția)
Deschidere cabinet de psihologie pensionar carin carin Buna ziua Sunt profesor titular dar in prezent sunt pensionata gradul 3. Va rog sa imi spuneti daca deschiderea unui cabinet de psihologie imi va afecta ... (vezi toată discuția)