avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1072 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... am un credit restant de cateva luni la banca si as ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

am un credit restant de cateva luni la banca si as dori sa va ...

am un credit restant de cateva luni la banca si as dori sa va intreb ce anume inseamna"credit neinchis, scos in afara bilantului"?mi se mai pune dobanda peste dobanda la el sau platesc doar doar ratele stabilite lunar ?

Alte discuții în legătură

Credit 2400ron ajuns la 15000 ? thefnk thefnk In anul 2005 am scos un credit de 2400 ron pe 5 ani de la banca [ ediat numele bancii] am platit 100ron/lunar timp de 3 ani crezand ca sunt la zi cu ratele dar ... (vezi toată discuția)
Eroare calcul creante abhramovici abhramovici Buna ziua.Va solicit sprijinul in legatura cu o problema ca sa stiu de unde sa incep pentru a-mi rezolva problema. In luna iulie a acestui an am primit o ... (vezi toată discuția)
Executat silit chiar daca timp de un an de zile ai platit lunar rata tripla..... oanaoancea oanaoancea este vorba de un credit ipotecar scos in anul 2008.In anul 2010 pe o perioada de aproximativ 7 luni nu am putut face nici o plata catre banca.decembrie 2010 am ... (vezi toată discuția)