avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale COD CAEN 4791 - Productie produs din materie prima si ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

COD CAEN 4791 - Productie produs din materie prima si vindere

Buna ziua - doresc sa cumpar material si sa vand pe un site produse create de mine. Nu inteleg daca codul CAEN 4791 – comerț cu amănuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Interne - este suficient sau trebuie ceva mai specific pentru simplul fapt ca am cumparat materia prima si confectionez produsele
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 15:10, 18 Ianuarie 2024
Și un cod de productie. Doar acel cod ales, presupune ca luați produsul gata făcut si-l revindeti dumneavoastră punandu-i un adaos.
Am inteles - si daca doresc sa product de exemplu produse precum zgarzi, buzunare militare si orice se poate produce din material textil, trebuie sa gasesc ceva foarte precis corect?
Eu zic codul caen 1419. Vedeti dacă va ajuta. Sau altul din clasa 14...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot vinde torturi, prajituri, cornuri? Paul Adrian Paul Adrian Buna ziua..Pot vinde torturi ,prajituri,cornuri doar la comanda,prin telefon sau website ul pe care il dețin pe codul caen 4791 ?avand obiect principal de ... (vezi toată discuția)
Mai multe coduri caen Ioanaeu Ioanaeu Buna, as dorii sa-mi infintez un PFA cu produse handmade, artizanale. Am gasit mai multe coduri care m-ar interesa, avand in vedere ca produsele handmade din ... (vezi toată discuția)
Diploma/atestat pfa mvstancu mvstancu Bună ziua, Doresc înființarea unui PFA pentru a vinde legal bijuterii handmade confecționate de mine (brățări împletite, brățări din mărgele, ... (vezi toată discuția)