avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cum pot recupera permisul după clasarea cauzei? Din ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cum pot recupera permisul după clasarea cauzei? Din cauza unui ...

Cum pot recupera permisul după clasarea cauzei?
Din cauza unui accident rutier în care am fost victima și pentru care s-a ridicat permisul de conducere, am primit dovada de circulație (în perioada pandemiei). Din neatenție, la sfârșitul perioadei de pandemie nu am reînnoit dovada , fapt pentru care mi s-a suspendat dreptul de conducere și mi s-a făcut dosar penal. Am primit clasarea cauzei și as dori sa îmi recuperez permisul de conducere. Cum pot proceda ? Menționez faptul ca accidentul s-a produs în Constanța și dosarul penal pentru conducere cu dovada expirata a fost pe raza județului Brăila. Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Clasare dosar accident rutier. reținere permis sau nu??? Laura634142 Laura634142 In urma cu 20 luni am provocat un accident rutier soldat cu 2 victime cu îngrijiri medicale de 150 respectiv 200 zile. Victimele si-au retras plângerile si ... (vezi toată discuția)
Pentru cate zile se suspenda permisul pentru vatamare corporala din culpa? v_alin v_alin Am provocat recent un accident cu victima(o zi de spitalizare),neacordare de prioritate, politia mi-a suspendat permisul pentru 90 de zile. In procesul verbal ... (vezi toată discuția)
Accident rutier cu victima Amaru01 Amaru01 Buna ziua ! Am si eu o perioada mai ghinionista sa zic asa ! Pe data de 3 ianuarie 2010 am evitat un automobil ce derapase si intrase pe contrasens si am ... (vezi toată discuția)