avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... În cat timp vinde orange sau telekom debitul la firma ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

În cat timp vinde orange sau telekom debitul la firma de recuperatori? ...

În cat timp vinde orange sau telekomu debitul la firma de recuperatori?
Când su t ezecutat silit
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 21:12, 21 Aprilie 2024
Nu exista astfel de termene,depinde de pitica fiecărei societăți,numărul de creanțe care nu pot fi recuperate etc..
Buna ziua! Sotul meu a drcedat acum 2 ani si jumatate. avut contract servicii cu Orange. Am fost de multe ori cu certificatul de deces.
Acum am primit o somatie de plata de la o firma de recuperare. Am renuntat la serviciile lor si la numerele de telefon. Am fost si la centru orange vis a vi de piata Moghioros. Cand m_am dus la DIGI m_am achitat de serviciile orange. Mentionez ca pana in prezent nu am primit nici un fel de instiintare ca as avea ceva de plata. Acum m_am trezit cu acesta somatie ca trebuie sa platesc suma de 322lei pana pe data de 10.04.2024. Daca nu se schita pana la acesta data se va suporta cheltuielile de judecata. Subliniez ca plicul in casuta postala a fost pus de aceasta firma ulterior datei 10.04.2024 in care se putea plati. Daca am renuntat la numerele de telefon de 2 ani Am aratat certificatu de deces . Ce ar trebui sa fac?
322 lei e o suma mica, nu se merita sa ajungeti sa va judecati cu ei doar pentru atat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somație de plată telekom, de la orange .. vladutvlad vladutvlad Somație de plată , abonament Telekom , dată de Orange România .. Bună ziua, am primit ieri un telefon, de la o firmă de recuperare, prin care îmi spun ... (vezi toată discuția)
Digi - proces + moștenitor + executare silită Andrei Sa Andrei Sa Bună ziua! Acum câteva luni un părinte a decedat și am început să achit din datoriile care au rămăs și să reziliez contractele rămase pe baza ... (vezi toată discuția)
Societate recuperari creante-preluare debit prescris? kris erika kris erika in 2005 am facut un contract cu cei de la orange pentru un abonament.dupa vreo 6 luni mi a fost furat tel si imediat am mers la cei de la orange pt a mi se ... (vezi toată discuția)