avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1071 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Poprire pe salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Poprire pe salariu

Buna ziua, Fratele meu lucreaza in Italia ca sofer de tir. A preluat remorca de la un alt coleg( fara a verifica marfa cu CMR) si a mers la mai multe descarcari. La penultima descarcare a constatat ca marfa nu este. A luat contact cu cei din dispecerat si au anuntat. In momentul de fata l-au anuntat ca ii opreste atat salariul in tara cat si diurna pe care o avea de primit. I-am solicitat sa faca o adresa catre firma angajatoare prin care sa solicite filmarile de la descarcarile pe care le-a efectuat si un modul prin care s-a calculat oprirea. Doresc sa imi comunicati ce ar putea face pentru a-si recupera banii si daca este legal sa ii opreasca diurna. Multumesc.

Alte discuții în legătură

Mi s-a reținut o parte din diurnă din cauza faptului că dispecerul nu m-a informat câtă marfă trebuie să încarc. pot să dau firma în judecată? daniel_archip daniel_archip Sunt sofer pe tir si de curand mi sa retinut o suta de euro din diurna pentru ca nu am incarcat 24 de tone de carfoni,ci numai 23 de tone din Germania pentru ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! in cazul conducătorilor auto profesioniști, pictograma ... George7816 George7816 Bună ziua! In cazul conducătorilor auto profesioniști, pictograma ciocănele care reprezintă alte activități, folosită atunci când soferul încarcă ... (vezi toată discuția)